Димитър Николов.   Г-н Борисов благодари на г-н Цветанов за

...
Димитър Николов.   Г-н Борисов благодари на г-н Цветанов за
Коментари Харесай

Кметът на Бургас загатна за нови големи промени в ГЕРБ

 Димитър Николов.  

" Г-н Борисов благодари на господин Цветанов за свършената работа до момента и тематиката завърши. Мисля, че би трябвало да се почитание и схващане към решението на господин Цветанов “, сподели Николов.

Относно лансираната концепция да не се избира нов заместник-председател на партията на мястото на Цветан Цветанов и функционалностите му да бъдат поети от Изпълнителната комисия той съобщи: " Изпълнителната комисия е органът, който е зает с вземането на решенията във връзка с ръководството на процесите в партията. Това е решение, което ще бъде взето от управлението и не виждам никаква драма в това “.  

Той напомни мнението си, че началото на акцията на ГЕРБ е било много мъчно, най-много поради политическите кавги. " След като персонално господин Борисов се ангажира с акцията и пое управлението, сме очевидци на добър резултат “, добави той.  

" Сега предстоят съществени разбори по структурите и градовете в страната. Навсякъде по места ще се създадат срещи с управлението, ще се вземат решения, може би ще се разделим с някои от ръководителите по места “, уточни Николов. " Имаме известни недостатъци в района на Ямбол, на Добрич, на Плевен, Видин и доста други “, сподели той. " Ще има вдишване на отговорност, рокади, лансиране на нови решения – нищо по-различно от вътрешнополитическия живот “, добави Николов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР